[HN,HCM] Chương Trình Thực Tập Cực Hot – Internship Recruitment Programme 2017 Tại PwC Tập Đoàn Kiểm Toán Hàng Đầu Thế Giới (30/09)

PwC Việt Nam là thành viên mạng lưới các công ty PwC tại 157 quốc gia với hơn 184.000 nhân viên luôn tận tâm cung cấp các dịch vụ kiểm toán, tư vấn thuế và tư vấn quản trị chất lượng cao cho các bộ ngành then chốt, các tổ chức tài chính, các doanh nghiệp nhà nước, công ty tư nhân, các tổ chức thương mại và các nhà tài trợ vốn ODA.

Graduate Recruitment Programme là chương trình tuyển dụng thường niên của PwC Vietnam, nhằm tạo cơ hội cho các sinh viên mới tốt nghiệp, có thành tích cao trong học tập được phát triển sự nghiệp thông qua các chương trình đào tạo bài bản, các cơ hội được tiếp xúc với hệ thống hoạt động của một công ty đa quốc gia, cũng như được hưởng các phúc lợi đầy cạnh tranh xứng đáng với khả năng của bản thân.

Are you ready for the opportunity of your lifetime?

Our Internship Recruitment Programme 2017 provides undergraduates with the opportunity to experience work life at PwC and gain insights into the working world. It is also a platform for the firm to evaluate highly motivated Vietnamese candidates who may potentially join us.

Application deadline: 30 Sep 2016

Apply online now 

Intern Positions in Hanoi & Ho Chi Minh city: 

Assurance (Audit) Interns and IT Risk Assurance Interns

Tax Interns

Advisory Interns

What can you gain?

  • Excellent learning opportunities for professional qualification
  • A well-defined career development framework
  • A competitive compensation package

Requirements

  • Final year students or recent graduates with a relevant major (in Economics, Accounting, Auditing, Finance, Banking, Commerce, Foreign Trade, Information Technology (for IT Risk Assurance), etc.
  • Good communication and interpersonal skills
  • Good command of English and Vietnamese
  • Self-motivated, committed and confident
  • Able to rise to the challenges of participating in intensive on-the-job training, managing work responsibilities and client relationships
  • Good command of Japanese, Korean or Chinese would be a plus

Chi tiết xem TẠI ĐÂY https://www.pwc.com/vn/en/careers/assets/pwc-vietnam-internship-recruitment-programme-2017.pdf

Facebook Comments

Trả lời

Thư điện tử của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *